Maler-Consult Messel     

når du ønsker kvalitet!

Våre tjenester - ditt valg

Du bestemmer hvor stor del av arbeidet vi skal utføre.

Vi gjør som du vil. Vi kan utføre alt arbeid, eller du kan velge å gjøre deler av det selv. Ønsker du selv å dekke til møbler, fjerne skruer/spiker i vegger, sparkle skruehull eller å rengjøre flatene før vi maler? Alt er opp til deg. Du kan også velge at vi utfører alt, slik at du slipper å gjøre noe som helst, annet enn å nyte sluttresultatet! Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat, og vi kommer gjerne på en kostnadsfri befaring (Oslo & Romerike).

Tjeneste #1

Innvendig maling

Vi tilbyr maling av vegger, tak, lister, karmer og dører. Vi tilbyr også del/hel sparkling. Du velger om vi skal klargjøre til maling, eller om du gjør det selv. 

Tjeneste #2

Utvendig maling

Trenger boligen eller fritidseiendommen din ny maling eller beis. Ta kontakt. Vi maler/beiser bolig, hytter/sommerhus, garasjer, dører, terrasser/plattinger, uthus, søppelstativ. Vi tilbyr også vask av flater før maling.

Tjeneste #3

Fasadevask

For å best ivareta utvendig trevirke, anbefales det å utføre en grundig fasadevakt årlig. Dette kan forlenge levetiden på maling/beis med 5-8 år. Ta kontakt for uforpliktende befaring.

Tjeneste #4

Tapetsering

Ønsker du en fondvegg med tapet, eller kanskje et helt rom? Tapet går aldri av mote!. Våre dyktige tapetserere hjelper deg med å fornye din(e) vegg(er)

Tjeneste #5

Snekkerarbeid

Vi tilbyr utføring av små snekkeroppgaver som bygging av platting, postkassestativ, søppelhus, gelender/rekkverk m.m. 

Tjeneste #6

Takvask

Trenger taket ditt en oppfriskning? Vi vasker taket for deg, raskt og effektivt. 

Tjeneste #7

Parkett / Laminatgulv

Ønsker du nytt gulv? Vi tilbyr legging av parkett og laminat. 

Fant du ikke det du trenger hjelp til?


Ta kontakt, kanskje vi kan hjelpe!

Befaring er GRATIS - ta kontakt nå!

Vi kommer gjerne på en uforpliktende og kostnadsfri befaring til deg (Oslo & Romerike) for å kunne gi deg et nøyaktig pristilbud. Ta kontakt med oss i dag. Du er kun en telefon unna å få gjennomført ditt prosjekt.


Tlf. 922 13 133

0